torsdag 10 maj 2012

Tävling!

Söndag den 27 Maj är det dags för alla våra mammors dag och det tänkte vi fira med en liten tävling! 

Vi vill att du ska berätta varför just DIN mamma ska få en vacker ros i kruka från oss på Morsdag. Ditt bidrag lämnar du i kommentarsfältet nedan. Och glöm så klart inte bort att GILLA och DELA!Tre mammor vinner varsin vacker ros i kruka som hämtas i butiken.

Tävlingen avslutas 08:00 Lördag den 26 Maj

Lycka till!

19 kommentarer:

 1. Måste ta tillfället i akt och nominera min, minst sagt, fantastiska mor Maria Jonsson.
  Är det nån som förtjänar en blomma så är det hon som alltid sätter andra i första rummet medan hon själv hamnar lite i skymundan.
  Så en ros vore på sin plats.
  :)

  SvaraRadera
 2. Jag måste såklart nominera min mamma som garanterat är den bästa i hela världen! Gun-Britt Jonsson. Hon är den som passar på hela familjen och kastar sig runt om någon behöver hjälp. Fast jag bor så långt borta ringer hon varje dag för att försäkra sig om att jag har det bra och vill veta hur min dag har varit. Blåser det är hon den som håller skydd för vinden. Hon kan och är allt vår mamma, inte bara för oss men också för andra runt henne. Så är det någon som förtjänar en ros i en kruka så är det den mamman här! :) mvh Sofie Jonsson

  SvaraRadera
 3. Jag vill nominera min mamma, Maud Frank Hedman, för att hon är en riktig stöttepelare. Hur mycket det än blåser så står hon stark och klarar av det mesta, tänker alltid på alla andra före sig själv och har ett riktigt hjärta av guld. Vi pratar med varandra på telefon varje dag så vi vet vad vi gjort och hon vill höra vad sina fyra barnbarn har hittat på för tok, dom är riktiga momma barn som verkligen älskar sin mormor, hon är bäst helt enkelt min och min storebrors lilla mamma!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle vilja påstå att jag har världens bästa mamma! Hon finns där för mig i alla lägen och även om jag ibland berättar för henne att jag älskar henne så kan man aldrig säga det för många gånger.
  Jag vill nominera ULLA BERGGREN för att hon är tryggheten i mitt (och min familjs) liv!

  SvaraRadera
 5. Å jag vill nominera min mamma, Rebecca Lindberg, för att hon är bäst helt enkelt!! Hon gör så mycket för oss döttrar samt hela Ånge Kommun! Jobbar mycket i det dolda p.g.a hennes utsatta arbetsmiljö, men där det som ligger henne varmast om hjärtat alltid kommer i första rummet! Hon strävar efter att varje barn ska ha en trygg och kärleksfull uppväxt, är inte det värt att uppmärksammas?? Det tycker iaf jag!!

  SvaraRadera
 6. Jag vill nominera min vän marie embretsson som är en av världens bästa mammor, dock inte min mamma, men hon är en mamma, och hon är bra, bäst! Hon har alltid bra råd och har alltid förklaringar på allt. :) hon av alla förtjänar verkligen en blomma! Mvh. Maria

  SvaraRadera
 7. Eftersom min mamma är död sen länge..så vill jag nominera mej själv är ju mamma till mina KÄRA O ÄLSKADE pojkar Anders o Magnus..o jag vet att dom älskar mej.Det får jag höra nästan varje dag....Dom bor ju inte här i Ånge men vi har kontakt via telefon o mail.som sagt nästan varje dag...Är ju också mormor o gammelmormor till så fina barn.
  Är i stugan på Ön på morsdag ...men har ju telefonkontakt med barna!!!
  Ha en fin sommar alla!!!

  SvaraRadera
 8. Jag har världens finaste och bästa mamma, men jag skulle faktiskt vilja nominera en annan superhärlig mamma, nämligen Peter Jönssons mamma Anki. Åter igen så kämpar hon mot en fruktansvärd sjukdom, men låter sig inte slås ner för de. Jag ser verkligen upp till den här kvinnan och hon inspirerar mig varje dag. Hon förtjänar alla vackra rosor i världen!

  SvaraRadera
 9. Jag vill nominera min underbara mamma Margareta Nilsson! Hon är en människa som alltid ställer upp för alla i sin närhet men tyvärr glömmer bort sig själv. Hon är värd alla blommor i världen för all kärlek hon ger till som familj och nära och kära! En ros på mors dag skulle göra henne superlycklig, hon är glad över alla gåvor som ges och visar alltid uppskattning! Världen skulle behöva fler som Margareta Nilsson, då skulle det inte finnas några oälskade eller olyckliga barn. Jag är lyckligt lottad och tacksam över att just hon är min mamma! <3

  SvaraRadera
 10. Malin Lundgren10 maj 2012 kl. 18:41

  Alla har sin egen "världens bästa mamma" Så därför kan även jag säga att min mamma är världens bästa. Jag älskar henne och hon finns alltid där och fixar och ställer upp. Ibland även när det inte är önskat ;) Men det är ju så mammor är, underbara!

  SvaraRadera
 11. Jag vill nominera min underbara mamma för att hon alltid ställer upp, hjälper mig och min familj i vått och torrt! Hon är så oerhört betydelsefull för mig och för min som Melvin. Att kunna ge henne en blomma på mors dag skulle betyda jätte mycket för mig! Jag håller tummarna att jag blir vinnare och kan ge min mamma Agneta Dahl en ros på mors dag! // Katarina Dahl Nilsson

  SvaraRadera
 12. Vill nominera min mamma Annelie Nilsson för att hon är så himla snäll jämt.. hon hjälper alltid andra men kräver aldrig något tillbaka. Därför är hon värd en fin ros på bordet! / Camilla N

  SvaraRadera
 13. Jag har haft världens bästa mamma, tills för tre månader sedan då hon hastigt gick bort. Hon är värd massor med rosor på sin grav.......
  Mia J

  SvaraRadera
 14. Jag vill nominera min svärmor Jeanette Lindbom till att få en ros. Hon finns alltid där för sin familj, vare sig det gäller barnvakt, tips och råd, shoppingsällskap eller vad de nu må vara!!

  /Ulrika Lindbom

  SvaraRadera
 15. Det finns en mamma i Ånge som slår allt!
  Hon har fostrat oss barn till att värna och bry oss om andra, att "inte döma hunden efter håren" utan att ge alla en chans(och sen en chans till...)Att tro på oss själva,och tänka positivt.Hon har en härlig humor och finns där och ställer upp jämt för alla och inte minst för barn och barnbarn!
  Dessutom är hon jäkligt snygg också!
  MAMMA det finns bara EN som du! vi älskar dej Ulla Berggren!

  SvaraRadera
 16. Jag vill nomiera Gertrud Palme´r för att hon är en mamma som aldrig tänker på sej själv i första taget. Fast hon inte är pigg så ställer hon upp i alla lägen!! Jag kanske inte säger eller visar det så ofta men du ska veta att jag älskar dej och vill aldrig förlora dej!! Kram Dessan

  SvaraRadera
 17. Jag skulle vilja nominera min älskade mamma Elisabeth Bergelin. Hon är en fantastisk mamma, som ger så mycket och ber inte om nått tillbaka. När jag har det som stressigast på skolan hjälper hon mig alltid med mina läxor, hon kramar mig tusen gånger per dag och hon ställer upp jämt för familjen och andra. Jag är så lyckligt lottad att hon är min mamma! En ros i kruka på mors dag förtjänar hon och det skulle göra henne så glad! :) // mvh Emma

  SvaraRadera
 18. Jag säger bara sorry till alla andra, för min mamma är bara absolut den bästa, man kan liksom inte med ord beskriva hur bra hon är. Hon har precis kommit hem i dag (fredag25/5)efter 25 dagar på sjukhus med vår pappa där han genomgått en stor och svår hjärtoperation.
  Våran mamma har funnits där hela tiden för honom. Skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag säger bara Harriet Boije är den bästa mamma som finns :-) Och en liten ros i kruka skulle göra henne glad :-)
  Hälsningar Mimmi

  SvaraRadera
 19. Lina Sällström25 maj 2012 kl. 18:03

  Min mamma Sylvia Sällström är nästan omöjlig att bli arg och sur på. Hur man än skulle försöka vända o vrida på en situation är det så uppenbart att hon alltid vill sina barn deras bästa. När min bror var liten och arg så kunde han inte med att säga något elakare än ”Mamma, du har så fula blommor”. Lite roligt och gulligt men också ett bra betyg på ett barns kärlek till sin mamma och en mammas goda uppfostran tycker jag. Än idag kan jag komma på mig själv med att vid beslut tänka ”Vilket råd skulle mamma ge?” Hennes goda och starka moral, sitt tralliga och sprudlande sätt, välvilja mot andra och sin orädsla att säga ifrån när någon blir fel behandlad, är några av de egenskaper jag verkligen ser upp till. Har nyss själv blivit mamma och hoppas jag kommer kunna lyckas förmedla min kärlek lika bra som hon. Jag hoppas också att just min sällsynt braiga mamma får en ros från en sällsynt braig blomaffär! Då kan min bror dessutom inte längre klaga på mammas fula blommor! ;)
  /Lina Sällström

  SvaraRadera